nuffnang

Thursday, April 21, 2016

Android Box - XBMC - Kodi



Ramai yg tak tau kewujudan android box ni dan rata2 hanya menggunakan astro ataupun hypptv.. so kepada pengguna yg inginkan streaming percuma bolehlah mendapatkan android box ni yg berharga dalam lingkungan RM200+/- bergantung kepada kualiti.

Macam aku, Android 4.4.2 CS918 2G 8G TV Box Quad Core XBMC IPTV Media Player dari lelong.my menjadi pilihan siap postage harga tahun lepas adalah RM216 tapi tadi aku tengok harga dia dah tinggal RM189. Beli ngan prado2u ni sangat lah bagus sebab dia ade after sales services. kiranya kalau korang ade problem ngan box tu boleh la whatsapp dia dan dia akan tolong.